Foto: Line-Maria Lång

Foto: Line-Maria Lång

karen vad bruun

Fra jeg lærte at læse, har det meste handlet om bøger. Jeg startede med at sluge min mors pigebøger fra 1950erne og elskede historierne om fattige piger, der endte med at tø rige gamle damers frosne hjerter op. Jeg har arbejdet med bøger, siden jeg var 15 år gammel, især med at sælge dansk litteratur til oversættelse i udlandet. I 2013 startede jeg Forlaget Corto sammen med Benni Bødker. Vi udgiver gode historier til selvlæsning. Det kan man se mere om her.  Vi har også skrevet tre kriminalromaner for voksne sammen, den sidste var Når solen forsvinder fra 2014.

Jeg er for resten også gift med ham Benni. Vi har virkelig mange bøger. Vi bor på Østerbro i København sammen med vores to døtre.

Den første bog jeg læste helt alene, hed Ditte møder Fløjte-Kaj. Siden da har jeg læst, oversat, solgt, redigeret og udgivet børnebøger. Nu kommer historierne også fra mig selv. Og 2016 blev året, hvor jeg både fik de to serier Stjernestøv og Roomies ud og begyndte et fantastisk forløb på Forfatterskolen for børnelitteratur. I 2018 er jeg blevet færdig med Forfatterskolen med endnu mere lyst til at skrive. I mellemtiden er der udkommet fem Roomies-bøger, og der er en til på vej.

Hvis I vil vide mere om bøgerne, forlaget eller mig, så kig på www.forlagetcorto.dk eller skriv til mig på karen_bruun@yahoo.dk.

forfatterbesøg

tager jeg meget gerne ud på. Kontakt mig på karen_bruun@yahoo.dk. Og husk at man kan søge støtte til den slags her.